fredag 25 maj 2018

TACKSAMHET ÄR PÅ MODET IGEN!

Sitter i en tom ateljé och summerar det gångna studieåret. Det har varit två otroligt bra terminer, om jag måste summera med ett ord är det TACKSAM!

Tacksam för att jag mått så bra, för att jag orkat fast jag ständigt är rädd för att krascha. Tacksam för att jag haft så mycket inspiration och ideér, för att jag vågat säga ja lite mera. Tacksam för själarna i ateljén och hur vi försiktigt vågat nosa på varandra lite mera. 

Jestas. Tänk att man kan må så här bra. Jag som mest brukar gnälla och deprimera mig här. Inte ens några katastroftankar i sikte heller. Nu måste det ju nog vara något riktigt galet på gång. Hej hej, kom på baa!


Lite pics:


Från vårens workshop, tema miljö och habitat.
Bebisporträtten är uppe i 19 stycken nu. Känns långt kvar till 365 stycken..

Min interaktiva taktila skulptur på grupputställningen ÅTERförsVUNNEN vid Energiverket.Årets höjdpunkt: Workshop med performancekonstnären Stefan Us. Jag vill gå det långsammaste jag kan för resten av mitt liv Amen.

Omöjligt att inte rita vaginor efter #metoo.


Det absolut bästa jag gjort i år. Här vill jag för evigt vara, ur proportion på billigt papper. 


En trevlig biprodukt från det gångna året är att jag dessutom blivit en mästare på fickparkering. Som äkta Jeppisbo ska jag prompt parkera så nära centrum som möjligt.Är du en av mina 3-5 läsare och är ledsen för att jag uppdaterar typ aldrig kan du följa mig på instagram istället:
emmaahlgrenart.Hejtå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar